Infra
Transport
Sierbestrating

Nieuwe website met productdatabase

Gebr. Henken presenteert een nieuwe website met productdatabase. We zijn gestart met ons professionele assortiment. De sierbestrating volgt in de tweede helft van dit jaar. Producten voor grond-, weg- en waterbouw kunnen worden gezocht, waarbij voor elke schakel in het bouwproces informatie beschikbaar is. Met andere woorden: architect, aannemer, opdrachtgever, afdeling onderhoud en eindgebruiker worden bediend. Daarnaast hebben we een begin gemaakt met het inrichten van een referentiedatabase voor de nodige inspiratie.

Door middel van duidelijke iconen wandelt de bezoeker door onze mogelijkheden. Hierbij kan een keuze worden gemaakt uit de verschillende productgroepen, maar ook uit verschillende toepassingsgebieden.

Tenslotte is er voor de professionele ontwerper/bestekschrijver de mogelijkheid om een correcte systeemomschrijving te genereren voor een bestek of projectdossier. Hierbij spelen verwerking en legverband een rol.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Totaalconcept voor de infra

Henken Infra biedt een uniek totaalconcept voor de grond-, weg- en waterbouw. De combinatie van een groot assortiment en netwerk, ervaren adviseurs en eigen transport maakt ons flexibel en bewust van kwaliteit, prijs en milieu.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op!

footer-infra

Henken

Over ons

Nieuws

Henken Sierbestrating

Henken Transport

 

Henken portal

Producten

Betonstraatstenen

Tegels

Betonbanden

Gebakken bestrating

Agro en industrie

Landscaping en design

Straatmeubilair

Verkeersveiligheid

Referenties

Referenties

Contact

Contact

Offerte

Route

Leveringsvoorwaarden

 

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

tel. (0318) 51 21 76
fax (0318) 54 15 20

[sluiten]
Inspiratie of productinformatie nodig?

Maak een afspraak en één van onze medewerkers neemt de tijd om u alle mogelijkheden te laten zien in onze showroom en -tuin.