Infra
Transport
Sierbestrating

Over ons

Henken is opgericht in 1932. Als familiebedrijf begonnen we als transportonderneming en breidden dit later uit met een groothandel in bestratingsmaterialen en sierbestrating voor de particuliere markt.

Henken is een hecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis met op dit moment zo’n 25 medewerkers. Als sierbestratingspecialist hebben wij het grootste assortiment in de regio Veenendaal en ver daarbuiten. We leveren niet alleen aan hoveniers, stratenmakers en tuinarchitecten maar ook particulieren helpen we graag verder met een compleet pakket aan sierbestrating en tuinmaterialen.

Particulier èn professional

Op gebied van de infra biedt Henken een groot assortiment voor professionele verwerkers en adviseren we architecten en beheerders van de openbare ruimte bij het maken van hun keuze. Veel van de materialen die wij voor de grond-, weg- en waterbouw leveren zien ons opslagterrein in Veenendaal nooit. De reden hiervan is onze transportpoot. Rechtstreekse leveringen van fabrikant naar eindverbruiker maken ons snel, flexibel, milieubewust en prijsbewust.

Bij ons werken alleen specialisten

Bij ons familiebedrijf werkt alleen gespecialiseerd personeel met een hart voor stenen. Onze adviseurs denken graag met u mee. Ze kunnen u alles vertellen over kwaliteit, toepassing en combineren van producten. Omdat Henken circa 80% van de producten op de Nederlandse markt in haar assortiment heeft, zal een advies zelden beperkt worden door merk of fabrikantnaam.

Advies en inspiratie

Voor het maken van een goede keuze bieden wij verschillende middelen. Onze productdatabase bevat technische informatie en productafbeeldingen. Voor inspiratie kunt u terecht in onze referentiemodule en tenslotte bieden wij voor de professionele voorschrijver een service om bestekteksten te downloaden.

Wilt u langs komen?

Wij heten u van harte welkom om u vrijblijvend te laten adviseren. Komt u een kopje koffie drinken? U kunt ons bereiken op 0318 - 51 21 76 of maak gebruik van ons contactformulier.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Sierbestrating in de beste handen

Henken Sierbestrating beschikt over het grootste assortiment, professionele adviseurs, ruime referenties en inspiratievoorbeelden en een netwerk waar uw project van profiteert.

Inspiratie gevonden op onze website? Kom langs in onze showroom voor meer.

footer-sierbestrating

Henken

Over ons

Nieuws

Henken Infra

Henken Transport

 

Henken portal

Producten

MBI tegels

Marlux tegels

Oud Hollands

Natuursteen

Verlichting

Kunstgras

Hout en composiet

Alle producten

Inspiratie

Referenties (infra)

Showroom

 

 

Openingstijden showroom
ma-vr - 7.00 tot 17.00 uur

za - 8.00 tot 16.00 uur (mrt t/m okt)
za - 8.00 tot 12.00 uur (nov t/m feb)

Contact

Contact

Offerte

Route

Leveringsvoorwaarden

 

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

tel. (0318) 51 21 76
fax (0318) 54 15 20

[sluiten]
Inspiratie of productinformatie nodig?

Maak een afspraak en één van onze medewerkers neemt de tijd om u alle mogelijkheden te laten zien in onze showroom en -tuin.