Infra
Transport
Sierbestrating

Royal Grass kunstgras in uw tuin

Royal Grass kunstgras is geschikt voor onder andere tuinen, groenvoorzieningen, hondenrennen, mini-voetbalveldjes, speelvelden en schoolpleinen. De kunstgrasmatten van Royal Grass zijn door de hedendaagse technologie nauwelijks van natuurlijk gras te onderscheiden. Uw gazon is het hele jaar prachtig groen en u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over tijdrovende klussen als het geven van water of grasmaaien. Bij Henken geven onze specialisten u graag advies over welk type kunstgras voor u de beste keuze is.

Dankzij nieuwe innovaties heeft Royal Grass een kunstgras weten te ontwikkelen dat duurzaam is en er ook nog eens prachtig uitziet. Bekijk het volledige assortiment van Royal Grass bij Henken Sierbestrating online.

Groen gras met zongebruinde sprieten

Het kunstgras van Royal Grass ziet er zó echt uit, dat het niet van natuurlijk gras te onderscheiden is. Neem bijvoorbeeld ze Lush variant. Gras in de zomer is nooit perfect groen. SunTEC van Royal Grass heeft zongebruinde sprieten door het groene Lush gras zitten, waardoor het helemaal echt lijkt. Door de reaDY technologie heeft iedere spriet op de mat een eigen groeirichting. Bent u benieuwd naar hoe dit eruit ziet? Bekijk dan de video hieronder.

Zelf voelen en ervaren

Uiteindelijk is het belangrijk dat u kunstgras zelf ziet, voelt en ervaart. In onze winkel in Veenendaal kunt u de kunstgrasmatten van Royal Grass bekijken. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u met het maken van de juiste keuze.

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Sierbestrating in de beste handen

Henken Sierbestrating beschikt over het grootste assortiment, professionele adviseurs, ruime referenties en inspiratievoorbeelden en een netwerk waar uw project van profiteert.

Inspiratie gevonden op onze website? Kom langs in onze showroom voor meer.

footer-sierbestrating

Henken

Over ons

Nieuws

Henken Infra

Henken Transport

 

Henken portal

Producten

MBI tegels

Marlux tegels

Oud Hollands

Natuursteen

Verlichting

Kunstgras

Hout en composiet

Alle producten

Inspiratie

Referenties (infra)

Showroom

 

 

Openingstijden showroom
ma-vr - 7.00 tot 17.00 uur

za - 8.00 tot 16.00 uur (mrt t/m okt)
za - 8.00 tot 12.00 uur (nov t/m feb)

Contact

Contact

Offerte

Route

Leveringsvoorwaarden

 

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

tel. (0318) 51 21 76
fax (0318) 54 15 20

[sluiten]
Inspiratie of productinformatie nodig?

Maak een afspraak en één van onze medewerkers neemt de tijd om u alle mogelijkheden te laten zien in onze showroom en -tuin.