Infra
Transport
Sierbestrating

We zijn op zoek naar een verkoper/verkoopster!

We zijn per direct op zoek naar een verkoper/verkoopster (fulltime) voor onze winkel in Veenendaal. 

Lees verder...

Lente: we zijn weer open op zaterdagmiddag

Met de lente voor de deur zijn we vanaf maart ook weer op zaterdagmiddag geopend. U bent dus van 8.00 tot 16.00 uur welkom in showroom en showtuin.

Ben jij onze nieuwe heftruckchauffeur?

We zijn per direct op zoek naar een heftruckchauffeur (fulltime) voor onze winkel in Veenendaal. 

Lees verder...

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Deze week zijn we t/m vrijdag geopend van 7:00 tot 17:00 (afhalen tot 18:00 uur). Vanaf aankomende zaterdag 24 december zijn we tot en met zaterdag 31 december gesloten in verband met de feestdagen. Vanaf maandag 2 januari zijn we weer geopend zoals u van ons gewend bent. We wensen u alvast fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling!

Aangepaste openingstijden showroom op zaterdag

Vanaf zaterdag 5 november zullen wij aangepaste openingstijden hanteren. Tot en met februari 2023 zijn wij elke zaterdag geopend van 8.00 uur tot 12.00 uur. Doordeweeks zijn we uiteraard gewoon geopend volgens onze normale openingstijden. 

Ma t/m vr 8.00 uur tot 17.00 uur
Za 8.00 uur tot 12.00 uur

Baleno voor Tesla Supercharger in Eemnes

Mooi plaatje toch? De Tesla Supercharger bij Van der Valk De Witte Bergen. Net als de voorgaande keren mocht Henken Infra de stenen en banden leveren. Mooie rode en zwarte betonstraatstenen uit de Baleno serie. Die hebben een fijne deklaag van natuurlijke toeslagmaterialen waardoor ze ook in de toekomst rood en zwart blijven.

Naar de referentiepagina.

Henken op Infra Relatiedagen 2022

De Infra Relatiedagen in Hardenberg zijn weer terug. Ontwerpers, wegenbouw, grondwerk, machinepark en voorschrijvers kunnen op 29, 30 en 31 maart 2002 in de Evenementenhal te Hardenberg weer werken aan hun onderlinge relaties. De beurs van 2020 was met 16.254 bezoekers, 363 exposanten en 93% tevredenheid een succes.

Wij hebben er ook nu weer zin in en begroeten u graag. Tickets bestellen? Klik hier om te registreren voor kosteloze toegang tot de beurs.

 

 

Direct kosteloos registreren

Betonplaten 80x120x12 cm voor een scherpe prijs

Snel een terrein verharden? Betonplaten 80x120x12 cm lenen zich perfect voor het snel verharden van een erf, bedrijfsterrein of koepad. De platen hebben twee uitsparingen voor het leggen, waardoor ze ook weer eenvoudig verwijderd en hergebruikt worden. Ook voor een tijdelijke verharding van uw terrein dus bijzonder geschikt.

Lees verder...

Corona update

Ondanks de coronacrisis, zullen wij onze werkzaamheden voortzetten en niet inleveren op kwaliteit.

Dat betekent dat onze infra projecten doorgaan, dat onze vrachtwagens gewoon rijden en dat onze sierbestrating winkel in Veenendaal is geopend. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers staat bovenaan en daarom hanteren wij gepaste afstand van 1,5 meter tussen klant en medewerker. Wij zullen regelmatig onze handen wassen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Lees verder...

De Henken Noviteitendag 2020, het was een geslaagde dag!

Op donderdag 20 februari jl. was er weer de Henken Noviteitendag. Zoals ieder jaar ontvingen we diverse hoveniers, zeergewaardeerde klanten en relaties in onze winkel in Veenendaal.

Lees verder...

Solid als ideale terreininrichting

Henken Infra levert verschillende soorten straatmeubilair. Met banden uit de serie Solid wordt het inrichten van de buitenruimte een feestje. De robuuste banden met een superstrak uiterlijk kunnen worden toegepast als bloembak, zitrand en meer. Ook verkrijgbaar als Solid Seat met hardhouten zitting.


Looijersplein in Dongen


De entree van het Openluchtmuseum in Arnhem

 

Ga naar de productpagina Solid

Geoceramica bekijken bij McDonalds Veenendaal

Geoceramica® is één van een sucesvolle tegelseries die Henken Sierbestrating in haar assortiment heeft. Niet alleen voor de particuliere tuin, maar ook voor de wat grotere projecten een zeer goede keuze. Henken leverde aan aan McDonald's voor het restaurant in Veenendaal.

Lees verder...

Prefab drempels in soorten en maten

Prefab drempels zijn er in soorten en maten. Henken Infra is op dit vlak zeer compleet. Een prefab verkeersdrempel is een ideale verkeersmaatregel die voldoet aan de juiste CROW-maatvoering. Ten opzichte van in het werk gestrate drempels is dit een groot voordeel.

Bekijk de verschillende maatvoeringen

Bijzonder project in Amsterdam

In Amsterdam levert Henken aan een heel bijzonder project. Aan het Koningsplein is Burgland Bouw uit Dodewaard in opdracht van A.S.R. een kelder aan het realiseren onder bestaande monumenten, waardoor er een extra winkelruimte wordt gecreeerd. Om dit te kunnen maken wordt er een tafelconstructie aangebracht op nieuwe groutinjectiepalen waar het gebouw straks op afdraagt. Daarna wordt er een damwandkuip inpandig gemaakt om het grondwater in de omgeving op peil te houden en de kelder een aantal meters dieper uit te graven. Vervolgens worden de bestaande kelders en funderingen gesloopt.

Lees verder...

Jaco 12,5 jaar bij de familie

Ons team is hecht. We zijn er trots op dat medewerkers lang in dienst zijn bij Henken. De gemiddelde ervaring is inmiddels bijna 19 jaar. Vandaag is onze collega Jaco Teunissen 12,5 jaar bij de familie!

Jaco gefeliciteerd en nog vele goede kilometers toegewenst!

Lees verder...

Anti-inbraak? Of gewoon voor de sier?

Henken Infra levert sierpalen in soorten en maten. Als inbraakbeveiliging of gewoon voor de sier. Het voordeel van onze vele contacten in de markt is, dat we het grootste assortiment hebben.

Kijk op infra.henken.nl/infra/product/sierpaal voor een compleet overzicht.

Henken kleurt Vandersanden

Deze mooie vrachtwagen van Henken Transport, in de kleuren van straatbaksteenfabrikant Vandersanden, rijdt sinds kort rond op 's lands herenwegen. De logo's en foto's werden aangebracht door Van Winkoop Spuiterij. We zijn trots op de samenwerking. En op deze auto natuurlijk.

Bestektekst nodig?

Met de bestekservice van Henken download u in mum van tijd een goede specificatie voor in een RAW-bestek. Via infra.henken.nl/infra/producten maakt u een keuze uit ons assortiment. Klik op genereer bestek voor verdere detaillering van de specificatie.

Bestrating van Henken voor TotaalVERS

Henken Infra levert de nodige bestratingsmaterialen voor het nieuwe bedrijfspand van TotaalVERS in Spijkenisse. De Roon Architecten uit Barendrecht transformeerde het oude bedrijfspand tot een modern distributiecentrum.

Henken Infra levert aan Kapaan Opheusden betonstraatstenen, parkeerstootbanden en bedrijfsvloerplaten voor de buitenruimte.

Kleurvaste stenen langs de A1

Henken Infra leverde aan Smink kleurvaste stenen uit de Baleno serie van Struyk Verwo. Door het fijne, natuurlijk kleurvaste, toeslagmateriaal in de deklaag blijven deze stenen mooi. Daarnaast werden jumboblokken geleverd, die dienstdoen als beschermingselement.

Meer foto's op de projectpagina.

Centrumplan Kesteren

Henken Infra levert momenteel aan Pauw Dodewaard diverse bestratingsmaterialen voor het centrumplan in Kesteren. Uiteraard laten we ook het eindresultaat straks zien.

Lees verder...

Speciale tegel voor Eurovisie songfestival in Rotterdam

Het kan u niet ontgaan zijn; Nederland organiseert in 2020 het Eurovisie Songfestival. Inmiddels is het duidelijk geworden dat de 65e editie van het songfestival plaats gaat vinden in Ahoy Rotterdam. In opdracht van ZVS Eemnes hebben wij voor de NPO deze prachtige tegel geleverd. De tegel is een cadeau aan de stad Rotterdam en zal voor Ahoy komen te liggen. Een mooi symbolisch stukje van het Eurovisie Songfestival wat voor altijd in '010' blijft liggen.

Lees verder...

Kleurvaste bestrating Amersfoort Vathorst

Henken Infra is één van de vaste leveranciers van inframaterialen in de Amersfoortse wijk Vathorst. Neem bijvoorbeeld de Laakboulevard. Deze ringweg kent aan weerszijden kleurrijke "ventwegen". Met de vele thuisbezorgdiensten is het begrip ventweg immers weer helemaal hip.

Lees verder...

Metamorfose voor terrein Enka

Het Enka-terrein in Ede, krijgt inmiddels meer en meer een nieuwe look. Henken Infra leverde gebakken bestratingsmaterialen en zwarte banden aan aannemer Smink Infra. Meer over dit project...

Terreininrichting Van der Knaaphal (Ede)

Henken Infra leverde aan Loohorst Landscapiing Geocolor stenen van MBI en grasbetontegels. Samen vormen ze de mooie terreininrichting van de Cees van der Knaaphal in Ede.

Bekijk dit project

Team Henken heeft de Thom Ventoux etappe volbracht!

Op zaterdag 1 juni was het zo ver: team Henken deed mee aan de Thom Ventoux Foundation in Frankrijk. Het hele team heeft hard getraind om de Mont Ventoux te trotseren en de pittige fietstocht bergopwaarts te voltooien.

Lees verder...

Henken doet mee aan de Thom Ventoux Foundation

Op zaterdag 1 juni fietst team Henken de Thomventoux etappe in Frankrijk. Voor deze pittige fietstocht van maar liefst 21 KM bergopwaarts hebben we natuurlijk een mooie fietsoutfit voor nodig zoals je ziet op de foto.

Sponsor Henken via infra.henken.nl/doneer.

Lees verder...

Zaterdagmiddag ook geopend

Het voorjaar dient zich aan. Vanaf zaterdag 2 maart zijn we ook in de middag geopend. In onze showroom en showtuin kunt u terecht voor inspiratie en productadvies.

Dakterras in Nieuwegein

In Nieuwegein, aan de Ringwade, levert Henken Infra momenteel Rockstone tegels van Ebema. De tegels worden verwerkt in een prachtig dakterras.

Lees verder...

Omranding van sportvelden

We zijn sportfans bij Henken Infra. Voor de inrichting van sportvelden levert Henken verschillende oplossingen. Denk aan 50 en 100 cm brede omranding van nieuwe kunstgrasvelden of natuurgras. Onze plaatverharding is leverbaar inclusief door de KNVB goedgekeurde hoekoplossingen, anti-slipprofilering en schoonloopoplossingen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor informatie.

Infra Relatiedagen

Op 5, 6 en 7 februari staat Henken Infra op de jaarlijkse Infra Relatiedagen in Hardenberg. Inmiddels zijn we een vertrouwde exposant. Graag begroeten wij onze relaties en geïnteresseerden in de Hardenbergse evenementenhal. Uiteraard laten we graag zien wat Henken Infra allemaal te bieden heeft.

Lees verder...

Sterke verharding met T3-stenen

Henken Infra levert op dit moment T3-stenen in Wehl (Gld). Het bedrijfsterrein wordt voorzien van deze verbandstenen omdat T3-stenen in honingraatverband gestraat kunnen worden. T3 is een steen bestaande uit drie zeskantsteentjes.

Lees verder...

InfraTech 2019

Van 15 t/m 18 januari vindt de InfraTech 2019 plaats in Ahoy. Henken Infra zal hier aanwezig zijn als complete leverantiepartner voor de GWW. In onze stand tonen wij u graag de toevoegde waarde die Henken Infra kan hebben voor u als aannemer, ontwerper of opdrachtgever in de infra.

Ga naar www.infratech.nl/registreer voor een kosteloos toegangsbewijs.

Van Dijk: Kei Van Een Klant!

Maandelijks zetten we een van onze klanten in de spotlight onder de noemer 'Kei van een Klant!' Deze maand: Hoveniersbedrijf van Dijk! Al jarenlang werken wij samen aan diverse mooie projecten en op deze manier willen we van Dijk hiervoor bedanken.

Lees verder...

Henken is Topdealer van MBI

Henken Sierbestrating kreeg van MBI een Topdealer Award. We zijn namelijk de grootste dealer van MBI in midden Nederland.

Lees verder...

Collectie vtwonen bij Henken

Duostone uit de collectie van vtwonen zijn vloertegels supersterk verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®, een volledig gerecycled gaskeramiek. Ultralicht maar zo sterk als steen.

Henken Sierbestrating is dealer van de vtwonen buitencollectie. De tegels van vtwonen misstaan niet in uw tuin, maar ook voor de wat grotere landscaping projecten interessant zijn.

Meer productinformatie

Kom ons kunstgras voelen...

Dat Royal Grass er natuurlijk uitziet is wel duidelijk, maar kom eens voelen in onze showruimte. Royal Grass® heeft als enige een V-vorm zoals natuurlijk gras dat ook heeft. Het is zeer veerkrachtig en heeft een sterke ondergrond. Voor alle soorten kunstgras van Royal Grass® geldt dat de allerbeste grondstoffen gebruikt worden. Hierdoor wordt de oorspronkelijke natuurlijke uitstraling heel lang bewaard.

Meer productinformatie.

Groen Grijs Event 2018

Speciaal voor hoveniers en GWW'ers vindt het event Groen Grijs 2018 plaats. Leveranciers in de groene en grijze sector zorgen voor een ontspannen en gezellig middag. Uiteraard is ook Henken Veenendaal hier aanwezig.

 

Meer informatie is te vinden op www.groengrijs.eu.

Grondstofbunkers Tata Steel

Henken Infra mocht voor aannemer Kreeft stapelblokken leveren bij Tata Steel. Met de stapelblokken of megablokken werden, op basis van de bekende bouwsteentje voor kinderen, grondstofbunkers gebouwd. Stapelblokken hebben zijn zwaar, maar eenvoudig te hergebruiken mocht dit nodig zijn. Hierdoor hebben ze een hoge restwaarde. Henken Transport verstaat de kunst van het vervoeren én plaatsen van de elementen! Bedankt Dennis Kreeft voor de foto.

Onze showtuin is er klaar voor

Met het mooie weer van de laatste weken is het goed dat Henken qua showtuin klaar is voor het seizoen! Niet alleen voor de particulier. Ook de professionele verwerker doet inspiratie op in onze showtuin.

Lees verder...

Nieuwe bedrijfsauto

We zijn graag en vaak onderweg met ons grote materieel, maar soms is kleiner transport handig. Voor de snelle klussen en service gebruiken we nu onze nieuwe bedrijfsauto. Om dit ook te laten zien hebben we ons logo er op gezet.

Compleet in gebakken stenen

Op onze website zijn de stenen van HUWA Vandersanden en Bylandt te vinden. Henken Infra levert daarnaast ook stenen van Wienerberger, RDI en bijvoorbeeld Van de Moortel. Ook op gebied van sierbestrating beschikken wij over verschillende mogelijkheden.


Natuursteen van Henken

Henken Sierbestrating heeft naast beton, gebakken, kunstgras en hout ook een mooi assortiment natuursteentegels. Bekijk ons assortiment.

Infra Relatiedagen 2017

Inmiddels zijn wij een vertrouwde stand op de Infra Relatiedagen. Graag begroeten wij onze relaties en geïnteresseerden in de Hardenbergse evenementenhal. Uiteraard laten we graag zien wat Henken Infra allemaal te bieden heeft, inclusief onze nieuwe productdatabase voor zowel infra als tuin en landscaping.

Lees verder...

Bedankt voor uw bezoek

Wat ons betreft was de Infra Tech een succes. We hebben kunnen bijpraten met vele relaties en nieuwe contacten opgedaan. Onze nieuwe naam Henken Infra werd woensdagmiddag met een glas bubbels en een oester officieel geïntroduceerd. Daarnaast konden we op gebied van sierbestrating onze nieuwe online productdatabase presenteren.

Lees verder...

Nieuwe website Henken Sierbestrating online

Voorafgaande aan de beurs Infra Tech, gericht op onze klanten in de grond-, weg- en waterbouw, hebben we ook de productdatabase voor de particuliere afnemers online gezet. Graag laten we u kennismaken met de omvang van onze mogelijkheden. Doe inspiratie op en bezoek onze showroom om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin.

Bekijk onze productdatabase

Nieuwe uitstraling wagenpark

Trots zijn we op de nieuwe uitstraling van ons wagenpark. De eerste Volvo met trailer is inmiddels afgeleverd.

Lees verder...

Topproduct: Oud Hollandse tegels

Oud Hollandse tegels geven uw project een geweldige uitstraling. Henken levert vele formaten en kleuren en mag zich wel specialist noemen op dit vlak.

Lees verder...

Nieuwe parkeerplaatsen voor The Maxx

Henken Infra levert bestrating voor de nieuwe avontuurboulevard The Maxx in Veenendaal. Vanaf december beschikken zij over 140 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Stapelblokken als afvalopslag

In opdracht van Hendrikse Wegenbouw uit Soest mochten wij vele vrachten stapelblokken leveren en plaatsen.

Lees verder...

Henken Infra als gids

Op gebied van geleiding voor slechtzienden biedt Henken Infra een compleet assortiment.

Lees verder...

Genereer uw RAW-bestekomschrijving

Met de bestekservice van Henken Infra genereert u in enkele stappen uw gewenste bestektekst. 

Lees verder...

Nieuwe website met productdatabase

Gebr. Henken presenteert een nieuwe website met productdatabase. We zijn gestart met ons professionele assortiment. De sierbestrating volgt in de tweede helft van dit jaar. Producten voor grond-, weg- en waterbouw kunnen worden gezocht, waarbij voor elke schakel in het bouwproces informatie beschikbaar is. Met andere woorden: architect, aannemer, opdrachtgever, afdeling onderhoud en eindgebruiker worden bediend. Daarnaast hebben we een begin gemaakt met het inrichten van een referentiedatabase voor de nodige inspiratie.

Lees verder...

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Totaalconcept voor de infra

Henken Infra biedt een uniek totaalconcept voor de grond-, weg- en waterbouw. De combinatie van een groot assortiment en netwerk, ervaren adviseurs en eigen transport maakt ons flexibel en bewust van kwaliteit, prijs en milieu.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op!

footer-infra

Henken

Over ons

Nieuws

Henken Sierbestrating

Henken Transport

 

Henken portal

Producten

Betonstraatstenen

Tegels

Betonbanden

Gebakken bestrating

Agro en industrie

Landscaping en design

Straatmeubilair

Verkeersveiligheid

Referenties

Referenties

Contact

Contact

Offerte

Route

Leveringsvoorwaarden

 

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

tel. (0318) 51 21 76
fax (0318) 54 15 20

[sluiten]
Inspiratie of productinformatie nodig?

Maak een afspraak en één van onze medewerkers neemt de tijd om u alle mogelijkheden te laten zien in onze showroom en -tuin.