Infra
Transport
Sierbestrating

Blaricum, opslag straatvuil

In opdracht van Hendrikse Wegenbouw uit Soest mochten wij vele vrachten stapelblokken leveren en plaatsen. Met deze blokken zijn opslagbunkers voor o.a. straat/veegvuil gemaakt in Blaricum. Hendrikse heeft zelf de keerwanden en de 1e laag geplaatst. Na het aanbrengen van het asfalt konden wij de muren verder afbouwen.

Ede, Van der Knaaphal

Loohorst Landscaping nam de terreininrichting van de Van der Knaaphal in Ede voor haar rekening. Bij de topsporthal mocht Henken Infra stenen uit de Geocolor-serie van MBI leveren. Ook voor het fietsparkeren is aandacht. Door toepassing van grasbetontegels is niet alleen aandacht voor de hemelwaterafvoer, maar wordt de fietsenstalling ook opgenomen in de groene omgeving. De terreininrichting sluit aan bij de sporthal. Zo is er een stormbaan en zijn er afscheidingen uitgevoerd als evenwichtsbalken. Speciaal is ook het beachvolleybalveld. Andere bijzondere elementen zijn de hemelwaterinfiltratie met permeobuizen en de parkeerfaciliteit met doorlatende verharding.

Ede, woonwijk Enka-terrein

Het Enka-terrein in Ede heeft inmiddels al een metamorfose ondergaan. In de nieuwe wijk wordt industrieel erfgoed gecombineerd met een bosrijke omgeving en prachtige bouwmaterialen. Smink Infra nam de terreininrichting voor haar rekening en Henken leverde gebakken bestrating en zwarte betonbanden.

Harderwijk, Ploeger

In Harderwijk verrijst een nieuw logistiek centrum van Ploeger Logistics Het project voldoet aan de BREEAM Outstanding norm met 5 sterren op gebied van duurzaamheid op gebied van waterbesparing, energie en gezondheid. Smink Infra b.v. zorgde voor de terreinverharding en Henken Infra leverde de stenen. H-profiel, dus stenen die bestand zijn tegen rangerende vrachtwagens en heftrucks. En met het mooie weer van vandaag levert dat een stralend plaatje op!

Hilversum, parkeerplaats De Witte Bergen

Henken Infra leverde aan Smink kleurvaste stenen uit de Baleno serie van Struyk Verwo. Door het fijne, natuurlijk kleurvaste, toeslagmateriaal in de deklaag blijven deze stenen mooi. Daarnaast werden jumboblokken geleverd, die dienstdoen als beschermingselement.

Hilversum, Tesla Supercharger

Naast Van der Valk Hotel De Witte Bergen is een Tesla Supercharger verrezen. Snel opladen naast A1 en A27. Henken leverde zwarte en rode stenen, zoals we al eerder bij De Witte Bergen deden. Uit de serie Baleno met een fijne kleurvaste deklaag. In het zonnetje is het prima pauzeren.

Houten, Schonauwen De Muren

In 2013 leverde Henken voor de Schonauwen in Houten beige dikformaten en tegels 30x30 cm.

Muiderberg, herinrichting Zeeweg

Voor de herinrichting van de Zeeweg in Muiderberg leverde Henken Infra roodbruine straatbakstenen van Vandersanden. Van Raaijen Infra verving het asfalt door deze stenen. In het project was Strandrecratie Muiderberg de opdrachtgever, naast de gemeente Muiden.

Scherpenzeel, parkeerplaats kulturhus De Breehoek

In 2013 leverde Henken Infra aan Geocolor stenen voor de parkeerplaats van het nieuwe Kulturhus in Scherpenzeel (Gld). De firma Berkhof was verantwoordelijk voor het straatwerk. Het eindresultaat mag er zijn.

Scherpenzeel, plan Renes

Voor de woonwijk Renes in Scherpenzeel (Gld) paste aannemer Berkhof stenen uit de Geocolor serie en banden 12x25 en 18/20 toe. De gewassen deklaag in van Geocolor stenen maakt dat het straatwerk een mooie uitstraling heeft die mooi blijft in de jaren die volgen. De toplaag van deze stenen is namelijk voorzien van natuursteen, waarvan de natuurlijke kleur dankzij het wasproces vol aan de oppervlakte komt. Naast de woonwijk leverde Henken Infra ook bestratingsmaterialen voor het nieuwe Kulturhus in Scherpenzeel aan Berkhof, direct tegenover de nieuwe woonwijk.

Amersfoort (Vathorst), Laakboulevard

Henken Infra is één van de vaste leveranciers van inframaterialen in de Amersfoortse wijk Vathorst. Neem bijvoorbeeld de Laakboulevard. Deze ringweg kent aan weerszijden kleurrijke "ventwegen". Met de vele thuisbezorgdiensten is het begrip ventweg immers weer helemaal hip. De rijbaan bestaat uit getrommelde stenen in combinatie met watergestraalde zwarte fietssuggestiestroken. Na enkele jaren van intensief gebruik zie je dat kleurvaste bestrating zijn vruchten afwerpt.

Amersfoort, Van der Valk Hotel

De nieuwbouw van het Van der Valk hotel in Amersfoort werd in 2009 opgeleverd. Gebr. Henken leverde hier gele en zwarte betonklinkers, witte markeringsstenen, trottoirbanden 13/15x25 en tegels 30x30 cm.

Doorn, TMO

Ten behoeve van de nieuwbouw van de TMO Fashion Business School in Doorn, leverde Henken in 2011 verschillende betonbanden, zogenoemde traanplaten 200x150x16 cm en Geocolor Retron Stretto betonstraatstenen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Totaalconcept voor de infra

Henken Infra biedt een uniek totaalconcept voor de grond-, weg- en waterbouw. De combinatie van een groot assortiment en netwerk, ervaren adviseurs en eigen transport maakt ons flexibel en bewust van kwaliteit, prijs en milieu.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op!

footer-infra

Henken

Over ons

Nieuws

Henken Sierbestrating

Henken Transport

 

Henken portal

Producten

Betonstraatstenen

Tegels

Betonbanden

Gebakken bestrating

Agro en industrie

Landscaping en design

Straatmeubilair

Verkeersveiligheid

Referenties

Referenties

Contact

Contact

Offerte

Route

Leveringsvoorwaarden

 

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

tel. (0318) 51 21 76
fax (0318) 54 15 20

[sluiten]
Inspiratie of productinformatie nodig?

Maak een afspraak en één van onze medewerkers neemt de tijd om u alle mogelijkheden te laten zien in onze showroom en -tuin.